Untitled design-21.png

@

05.12.2022 23:00

5 najlepších aplikácií na úpravu fotografií.

Päť aplikácií na úpravu fotografií, ktoré potrebujete, aby ste si vytvorili fotokalendár svojich spomienok.

Časy fádnych fotoateliérov, zdĺhavé tlačenie rodinných spomienok a neprirodzené pózy sú dávno preč. Zachytenie momentov pomocou smartfónov je jednoduché, lacnejšie a zároveň zachytáva najrozmanitejšie životné momenty, čo je oveľa autentickejšie a osobnejšie. Dnes už nie je problém získať profesionálne vyzerajúce fotografie ako vidíte online. Stačí pár aplikácií a vaše fotky budú vyzerať ako od profesionálov. Nájdete množstvo aplikácií a vyznať sa v nich je naozaj ťažké, preto sme si našli chvíľu a vybrali 5 top aplikácií na úpravu fotografií. 

Keď budete mať krásne upravené fotografie ako od profesionála, potom je už tvorba fotokalendára naozaj jednoduchá. A keďže FotoMart ponúka tvorbu kalendárov prostredníctvo mobilných zariadení, môžete jednoducho nahrať svoje fotografie a začať tvoriť. 

1.     Adobe Photoshop Lightroom (zadarmo s voliteľným predplatným)

Profesionálmi oceňovaná aplikácia poskytuje bezkonkurenčné úpravy fotografií. Táto aplikácií umožňuje v priebehu pár sekúnd transformovať fotografie pomocou množstva najrôznejších funkcií ako filtre, úprava svetla, farieb, či detailov. Vaše fotografie budú vyzerať ako od profesionálov. 

2.     VSCO (zadarmo s voliteľným predplatným)

VSCO je nie len aplikácia na úpravu fotografií, ale aj komunita, ktorá vám umožňuje zdieľať vaše jedinečné výtvory. Zároveň umožňuje export fotografií priamo do vašich sociálnych sietí. Hlavným dôvodom, prečo ho všetci tak milujú, je obrovská škála filtrov – ohromných 200+ filtrov od profesionálov. Existuje veľa možností, ktoré si môžete vybrať, dokonca aj retro štýl. Samozrejme ponúka aj nástroje na jemné doladenie obrázkov. Vďaka VSCO každá fotografia v kalendári môže mať rovnaký farebný odtieň. 

3.     Snapseed (zadarmo)

Táto ocenená fotografická aplikácia je skvelá pre začiatočníkov, pretože ponúka jednoduché nástroje na úpravu, ako aj návody ako fotografie upraviť. Môžete si vybrať z množstva dostupných filtrov, alebo použiť pokročilejšie nástroje na úpravu. 

4.     Canva (Free with membership options)

Canva umožňuje vytvárať rôzne grafické dizajny, logá, príspevky, grafiky na sociálne siete a to aj za predpokladu, že užívateľ nemá skúsenosti s grafickým dizajnom. Je jednoduchá na ovládanie. Umožňuje vytvárať, koláže, vkladať kliparty, obrázky, text... Táto aplikácia je vhodná je, keď chcete svojim fotografiám dodať jedinečný a osobitý vzhľad. 

5.     Prisma

Táto aplikácia dokáže pomocou umelej inteligencie premeniť fotografie na umelecké diela. Umožňuje si vybrať zo štýlov slávnych umelcov ako Picasso, Salvador Dalí a mnoho ďalších, aby ste svoje obrázky premenili na hotové obrazy. Takéto obrázky vytvoria ešte ordinálnejší a jedinečnejší kalendár.

V množstve online úložného priestoru, každodenného fotografovania a natáčania videí je neobvyklé mať hmatateľné spomienky. Stiahnite si najlepšie aplikácie na úpravu fotografií, upravte fotografie a nahrajte ich do svojho osobného fotokalendára. Vzácne momenty vašej rodiny budú zachytené vo vašom osobnom štýle.