MAY.png

@

09.12.2023 23:00

6 dôvodov prečo darovať personalizovaný darček k sviatkom.

Objavte 6 dôvodov prečo, by ste mali zvoliť darček na mieru.

Či sa chystáte darovať osobný darček na Vianoce, narodeniny, meniny, k výročiu alebo jednoducho len tak pre radosť, vytvorenie jedinečného fotokalendáru je skvelý spôsob ukázať niekomu, že vám na ňom záleží. 

1.     Je to šanca byť kreatívny.

S množstvom narodenín, menín a iných sviatkov je ľahké padnúť do rutiny rozdávania darčekov. Personalizovaný darček nie je výnimočný len pre obdarovaného, ale je to šanca, kedy môžete byť aj vy kreatívny. 

2.     Ideálny pre každého a na každú príležitosť.

Či už ide o narodeninovú oslavu, výročie, okrúhle narodeniny alebo len také malé gesto, ktorým chcete povedať, že na neho myslíte, osobný darček sa hodí pre každého. Rovnako sa potešia starí rodičia, keď vo fotokalendári nájdu fotky chvíľ strávených so svojimi vnúčencami, ako vaša dlhoročná kamarátka, ktorá v ňom nájde vaše spoločné momenty.

3.     Budete jedinečný. 

Medzi kupónmi, vínom, kvetmi, či svetrom bude váš darček vyčnievať a obdarovaný len tak na neho nezabudne. Vyrobte fotokalendár, ktorý bude slúžiť nie len ako kalendár počas celého roka, ale následne si môžu napríklada fotografie vystrihnúť a odložiť.

4.     Držte sa svojho rozpočtu. 

Kvalitný a jedinečný darček nemusí stáť veľa tak ako naše fotokalendáre.  

5.     Spomienky sa stanú nezabudnuteľnejšie.

Naplňte stránky fotokalendára jedinečnými momentami a výnimočnými chvíľami. Vďaka tomu na nich nezabudnete a budú stále s vami. 

6.     Osobný darček, ktorý sa počíta.

Vytvorenie vlastného darčeka si vyžaduje čas a ukazuje, že ste urobili všetko pre to, aby ste pre nich vytvorili niečo špeciálne. 

Vytvorte ešte dnes dokonalý fotokalendár.