Untitled design-12.png

@

09.11.2023 08:00

Čo dokáže náš editor?

Preferujete minimalistický fotokalendár alebo máte radšej hravosť farieb, či štýlov? Tak, či onak s našim editorom dokážete vytvoriť naozaj jedinečný kalendár.

Náš editor vám umožňuje vytvoriť maximálne personalizovaný, osobný a jedinečný darček. Poďme sa spoločne pozrieť na to, čo náš editor dokáže. 

1.     Editor dostupný na webovej stránke. 

U nás si nemusíte nič sťahovať do počítača, či smartfónu. Jednoducho svoj kalendár vytvoríte online na našej webstránke. 

Editor
Editor

2.     Vkladanie fotografií z počítača/ mobilu alebo zo sociálnych sietí. 

Náš editor je prispôsobený na desktop aj pre mobilné zariadenia. Fotografie môžete nahrávať so svojich súborov alebo prostredníctvom sociálnych sietí – Instagram a Facebook. Pri nahrávaní si zvolíte my files, Facebook alebo Instagram a pripojíte svoj účet. 

3.     Ľubovoľný počet fotografií, veľkosť a rozmiestnenie. 

Veľakrát sme sa stretávali s tým, že počet fotografií na stránku bol limitovaný a fotografie do kalendára bolo možné vkladať len podľa šablón. To ale u nás neplatí. Je len na vás, koľko fotiek vložíte, ako ich umiestnite a akú veľkosť fotografií zvolíte. 

4.     Koláž fotografií. 

Nezabudli sme ani na tých, ktorý preferujú šablóny a neradi sa zaoberajú rozmiestnením fotografií. Aj u nás si môžete vybrať z preddefinovaných koláží. 

Koláž fotografií
Koláž fotografií

5.     Farebná téma 

Zdá sa vám čierna farba fádna, či príliš jednoduchá? Zvoľte si takú, ktorá vám vyhovuje. Na výber máte modrú, zelenú, žltú a fialovú. 

Farebné témy
Farebné témy

6.     Vkladanie Clipartov.

Svoje kalendáre a fotografie môžete ozvláštniť aj clipartmi. 

Cliparty
Cliparty

7.     Zmena farby pozadia. 

Kalendár nemusí byť predsa biely. Vyberte si farbu pozadia, ktorá sa hodí k fotografii alebo k celkovému dizajnu kalendára. 

8.     Zmena štýlu, farby, veľkosti písma. 

Samozrejme do svojich kalendárov môžete vkladať nadpisy a texty. Je len na vás, aký štýl, farbu a veľkosť zvolíte. 

S našim editorom dokážete naozaj čokoľvek. Upravte si fotokalendár podľa vášho štýlu. 

Majte tie najcennejšie spomienky pri sebe počas celého roka.