Untitled design-13.png

@

22.11.2022 09:49

Tipy na jedinečné tématické kalendáre.

Ešte nemáte svoj kalendár na nový rok? Rok 2023 sa nezastaviteľne blíži. Pripravte sa na jeho príchod s jedinečným kalendárom.

Prinášame vám pár tipov na tematický kalendár, ktorý vám bude pri pohľade na neho robiť radosť počas celého roka.

1. Rodinné fotografie

Najoriginálnejším kalendárom je jednoznačne ten s rodinnými fotografiami. Fotky rodičov, súrodencov, detí, či domácich maznáčikov alebo priateľov. Je skvelé, koľko radosti prinesú spomienky na spoločné chvíle. Poteší nie len vás, ale aj vašich blízkych. Zároveň je vhodný aj ako darček k Vianociam, či sviatku.

Tip: Rozdeľte fotografie podľa udalostí, v ktorom mesiaci sa stali.

2. Domáce zvieratká

Ten kto má doma domáce zvieratko má určite plný telefón jeho fotografií. Či už je to psík, mačička, škrečok alebo papagáj, aj oni sú súčasťou našich rodín. Spríjemnite si chvíle kalendárom vytvoreným len z fotografií svojich domácich maznáčikov.

Tip: Rozdeľte fotografie podľa mesiacov, kedy boli fotené.

3. Cestovateľské sny

Kalendáre s fotkami miest, či krajiny sú veľmi obľúbené. Posuňte takýto kalendár ešte o latku vyššie. Predsa každý z nás má svoje cestovateľské sny, ktoré by si chcel splniť. Či už sú to mestá, hory alebo pláže, vytvorte si jedinečný kalendár s týmito miestami. Rozdeľte ich tematicky podľa období. V júli pláž, v januári zasnežené hory.

A kde môžete nájsť takéto fotografie? Tu je pár fotobánk:

https://www.pexels.com/sk-sk/

https://www.freepik.com

https://pixabay.com

4. Jedlá

Vytvorte si kalendár s obľúbenými jedlami, ktoré by ste chceli navariť a majte obľúbené recepty počas celého roka pri sebe. Takýto kalendár sa bude skvele vynímať v kuchyni.

Tip: Laďte jedlá tematicky podľa ročných období.

5. Omaľovanky

Mali ste náročný deň v práci? Potrebujete si oddýchnuť a načerpať sily? V tom prípade máme pre vás tip na jedinečný kalendár s relaxačnými omaľovánkami. Zozbierajte z internetu omaľováky a vložte do kalendára. Je len na vás, či zvolíte zvieratká, kvety, alebo mandaly. Už len stačí kúpiť farbičky, či fixky a môžete začať relaxovať.

Tip: Vďaka kolážam si môžete priradiť viac obrázkov k jednotlivým mesiacom.

6. Citáty

Do kalendára nemusíte vkladať len fotografie. Vytvorte si kalendár plný inšpirácie, ktorý vás bude motivovať pri práci alebo každodenných činnostiach.

Tip: Zozbierajte fotografie a citáty, ktoré váš motivujú. Jednotlivým fotografiám priraďte citáty. Vytvoríte si tak kalendár plný inšpirácie.

Inšpirovali sme vás? Vytvorte si pre seba a svojich blízkych originálny darček, ktorý vás bude sprevádzať počas celého roka.