Untitled design-24.png

@

13.12.2022 23:00

Menovky na darčeky: Tip na originálnu menovku.

Pomocou menoviek jednoducho dotvoríte obal každého darčeka. Máme pre vás tip na originálnu menovku.

Vianoce sa nezadržateľne blížia a väčšina už má darčeky pre svojich blízkych nakúpené. Prišiel čas ich zabaliť. Pekne zabalený darček vždy poteší. Keď už máte vybratý baliaci papier, stačí pridať stužku, ozdoby a chýba už len menovka. Na tú sa dnes zameriame. V obchodoch nájdete množstvo krásny menoviek, my však máme pre vás tip na originálnejšie menovky, ktoré spravia vašim blízkym radosť. Vymeňte klasické menovky za fotografie. Aj takto si viete zaspomínať na spoločné chvíle, ktoré vám pri vianočnom stromčeku vyčaria úsmev na perách. Či už fotografie svojim blízky necháte alebo nie, rozhodne ich to poteší a hľadanie darčekov sa stane zábavnejším. 

Kreativite vo výbere fotografií sa medze nekladú. Máme pre vás pár nápadov na fotografie: 

1.     Staré fotografie – máte doma fotografie vašich blízkych z ich mladosti, či detstva? Použite tie a určite im to vyčarí úsmev na tvári. 

2.     Polaroid fotky – vlastníte doma polaroid? Tak určite máte doma množstvo fotiek.  Vyberte tie, ktoré vašich blízkych najviac vystihujú. 

3.     Dajte fotky vytlačiť – nemáte fotografie, ktoré by ste použili? Zozbierajte zo svojho smartfónu, či sociálnych sietí a nechajte ich vytlačiť 

Urobte svojim blízkym radosť nie len darčekom, ale aj jeho obalom. Balenie a rozbaľovanie takto zabelených darčekov všetkých poteší.