Untitled design-11.png

@

07.11.2022 23:00

O nás vo FotoMart.

Vo Fotomart veríme, že uchovávanie spomienok je dôležitou súčasťou života. Kto sme a čo je našim cieľom? Prečítajte si krátky článok.

Život každého človeka má nezabudnuteľné a jedinečné chvíle, ktoré by si mal uchovať. Od svadobných sľubov, po spoločné nedeľné obedy, malé a veľké životné momenty, o ktorých si myslíme, že si ich treba vážiť a nenechať ich „zapadnúť prachom“.  Vo FotoMarte veríme, že uchovanie týchto spomienok by malo byť jednoduchým a radostným zážitkom. 

Fotomart je nová značka, avšak tím pôsobiaci za ňou sa pýši dlhoročnými skúsenosťami v oblasti tlače a fotografie. Roky zdokonaľovania nám umožňujú vytvárať kvalitné fotografické kalendáre a náš tím je odhodlaný, aby vaše nezabudnuteľné zážitky vydržali.  Vo fotomarte kladieme dôraz na ekológiu a naše produkty tlačíme na prémiový papier s certifikáciou FSC. 

Zároveň sme hrdí na náš jedinečný a najmodernejší editor, vďaka ktorému si môžete maximálne personalizovať vašu vybranú šablónu. Jeho výhodou je jednoduché intuitívne ovládanie a jedinečnosťou je vkladanie fotografií zo sociálnych sietí (Instagram a Facebook). Našim cieľom je priniesť moderné minimalistické a inovatívne kalendáre, ktoré budú zodpovedať vaším predstavám.  

Život nám prináša množstvo jedinečných zážitkov, nenechajte ich vyblednúť!