outdoor-photo-happy-young-woman-with-her-boyfriend-enjoying-date-cold-season.jpg

@

07.02.2023 23:00

Spoločné romantické fotografie.

Či už ste pripravení na svadbu, nedávno sa zasnúbili alebo si užívate randenie, fotografie môžu byť zábavným a vzrušujúcim spôsobom, ako autenticky zachytiť váš vzťah.

Prinášame vám pár tipov na dokonalé romantické fotky. 

Oblečenie: 

Pri výbere oblečenia odporúčame sa vyhnúť rovnakým outfitom. Vždy je potrebné pri výbere oblečenia zhodnotiť zámer fotografií, miesto a neposlednom rade samotného človeka. Oblečte si to, v čom sa cítite pohodlne a sebaisto. Či už zvolíte farby alebo vzory, nechajte vyniknúť vašu osobnosť. 

Pózy

Kreativite sa medze nekladú, avšak cieľom je aby fotky nepôsobili strnulo a príliš prvoplánovo. Snažte sa zachytiť prirodzené reakcie. Prechádzajte sa, objímajte sa, vyskočte, držte sa za ruku, prekvapte partnera atď. Všetky takéto aktivity vám zaručia prirodzenosť. A hlavne nezabúdajte na úsmev a smiech. 

Pozadia: 

Pozadie je základ úspechu. Ak sa fotíte takto prvýkrát, zvoľte miesto, kde sa cítite uvoľnene. V takom prípade sa vyhnite preplneným miestam ako sú centrá miest, kaviarne a podobne. Zvoľte radšej parky, lesy, jazerá. Ak vám ľudia neprekážajú pekné fotky si môžete spraviť aj v obľúbenej kaviarni, na námestí, či v knižnici. Je to len na vás. 

Pridajte štipku romantiky: 

Nechcete predsa na fotkách vyzerať ako kamaráti, či súrodenci. Pozrite sa na seba, objímte jeden druhého, pobozkajte sa, oprite sa čelami o seba, nežne chyťte tvár partnera do rúk. 

Perfektné osvetlenie: 

Vyhnite sa ostrému, neónovému svetlu, ktoré „zabíja“ romantiku. Zvoľte teplé svetlo, využite takzvanú „zlatú hodinku“ pri západe slnka, použite sviečky a pod. Svetlo dotvorí celkovú atmosféru fotografie.

Tip na záver: 

Nemá vás kto odfotiť? Alebo sa v prítomnosti ďalšieho človeka cítite neisto? Romantické fotografie si môžete vytvoriť aj vďaka samospúšti a statívu. 

Tak smelo do toho.