wedding-couple-hold-hands.jpg

@Admin

14.03.2023 23:00

Inšpirujte sa nádhernými svadobnými témami.

Inšpirujte sa svadobnými témami, ktoré môžete použiť na svojej svadbe.

Svadobný deň je jeden z najpamätnejších dní, preto chce každý aby bol dokonalý. Nechajte sa inšpirovať a usporiadajte svoj vysnívaný deň!

1. The Great Gatsby štýl

Tento štýl sa stal obľúbený vďaka rovnomenného filmu, kde si zahral Leonardo DiCaprio. Štýl sa vyznačuje leskom, zlatou farbou, kryštálikmi, perlami a bohatstvom. Zakomponujte historické autá, šaty, starožitný nábytok, či dresscode pre vašich hostí. 

Svadba v štýle The Great Gatsby. 
Svadba v štýle The Great Gatsby. 

2.     Boho štýl

Ide o spojenie bohémskeho a hippie štýlu, ktorý sa začal formovať na začiatku 19. storočia.  Vyznačuje sa jemnými farbami – bielou, pieskovou, krémovou, pierkami - takzvanými „Pampas“,  materiálmi z prírody, sviečkami.

Svadba v štýle Boho.
Svadba v štýle Boho.

3.     Minimalistický štýl

Vyznačuje sa predovšetkým jednoduchosťou, čistými líniami, sklom, bielou a čiernou farbou, symetriou, či geometrickými tvarmi. 

Svadba v minimalistickom štýle. 
Svadba v minimalistickom štýle. 

4.     Rustikálny štýl 

Rustikálny štýl sa vyznačuje nedokonalosťou. Pri dekoráciách použite staré lampáše, sudy, rôzne textúry dreva, zaváracie poháre, či svetielka. Ideálnym miestom na takúto svadbu je stodola. 

Svadba v rustikálnom štýle. 
Svadba v rustikálnom štýle. 

5.     Retro štýl – disco

Retro štýl je v súčasnosti veľmi obľúbený. Vyznačuje sa množstvom farieb, doplnkami so zlatou a striebornou farbou, geometrickými tvarmi, disco guľami a pod. 

Svadba v retro štýle. 
Svadba v retro štýle. 

6.     Zimná rozprávka

Či už zorganizujete svadbu priamo vonku alebo v interiéry, zvoľte chladné tóny ako svetlo modrá, biela a strieborná farba. Použite množstvo sviečok, skla, bielych dekorácií, prípadne dekorácie z čačiny a využite podsvietenie modrej farby. 

Svadba v štýle zimná rozprávka. 
Svadba v štýle zimná rozprávka. 

Pri výbere témy svadby sa riaďte tým, čo vás vystihuje a čo sa vám páči. Je to váš veľký deň, tak si ho užijte podľa vašich predstáv!