young-woman-taking-selfie-with-daughter-near-easter-eggs.jpg

@

29.03.2023 22:00

Veľkonočné fotenie.

Veľká noc je ako stvorená na krásne fotografie a spomienky. Užite si pár dní voľna s rodinou a vytvorte si nezabudnuľné fotografie. Okrem fotografií získate aj krásne zážitky. Prinášame vám pár inšpirácií na veľkonočné fotenie.

Vyrazte von!

Vonku začínajú pučiť kvety, svieti slnko a oteplieva sa. Počasie je ako stvorené na fotografie v prírode alebo na záhrade. 

Fotenie vo vnútri. 

Ako to býva zvykom na Veľkú noc sa počasie pokazí. Nezúfajte! Vytvorte si fotografické štúdio u vás doma. Zaveste si tematickú plachtu, či obyčajnú bielu, postavte sa pred ňu a foťte. Vďaka statívu a samospúšti môžete byť na fotografii všetci spoločne. A nezabudnite na rekvizity! Použite zajačie uši, vajíčka, mrku plyšových zajačikov a pod. Medze sa nekladú... 

Novorodenecké fotografie.

Máte doma novorodeniatko alebo batoľa? Spoločné fotenie s ním môže byť náročné. Odfoťte ho samostatne. Nemusíte vyhľadávať fotografa. Jednoduché fotografie s rekvizitami zvládnete aj doma. 

Momentky. 

Foťte pri všetkých činnostiach spojených s Veľkou nocou. Či už pečiete, hráte sa, zdobíte vajíčka, či váš domov a pod. Momentky majú čaro, ktoré na vopred pripravovanom fotení nezachytíte! Užívajte si spoločné momenty a uchovávajte si spomienky. 

A navyše takéto fotografie sa vám budú krásne hodiť do nového fotografického kalendára.